NaslovnicaVijestiRonaldinho potvrdio da bi se mogao vratiti nogometu, ali pod jednim uslovom

Ronaldinho potvrdio da bi se mogao vratiti nogometu, ali pod jednim uslovom

Legendarni Brazilac Ronaldinho na zanimljiv način je odgovorio na pitanje jednog novinara da li će se ikada vratiti nogometu.

Ronaldinho potvrdio da bi se mogao vratiti nogometu

Legendarni igrač Barcelone je umirovljen od 2015. godine, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Fluminenseom. Tokom kratkog perioda provedenog u brazilskom klubu, on je odigrao samo devet utakmica, u kojima nije uspio postići nijedan gol.

Prema pisanju novinara engleskog The Independenta, Ronaldinho će se navodno vratiti nogometu samo pod uslovom da klub koji ga želi ne zahtijeva od njega da dolazi na treninge.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

37-godišnjak, koji je postigao 33 gola u 97 nastupa za svoju reprezentaciju, bio je kritikovan otkako je napustio Barcu 2008. godine zbog svog neozbiljnog pristupa poslu kojim se bavi, te sve većim problemima sa noćnim izlascima i opijanjima.

Tokom vremena provedenog u katalonskom klubu, Ronaldinho je osvojio dva puta La Ligu i jednu Ligu prvaka, a također je osvojio i veliki broj individualnih priznanja.

Po svemu sudeći, ne postoji klub koji je spreman prihvatiti njegove uvjete, pogotovo zbog toga što je u fizički jako lošem stanju.

[su_cashout]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!