NaslovnicaVijestiRonaldinho: On razumije nogomet bolje od drugih!

Ronaldinho: On razumije nogomet bolje od drugih!

Legendarni Ronaldinho tvrdi da ima uvijek neko ko bolje od vas nešto razumije. Tako je rekao da razumije nogomet Pep Guardiola puno bolje od ostalih nogometnih trenera.

razumije nogomet

Manchester City ove sezone igra fantastično pod vodstvom Pepa Guardiole, a i bivši igrač Barcelone Ronaldinho je pohvalio ekipu Manchester Cityja.

Prošla sezona je bila veoma slaba za Građane, te su doživjeli dosta razočarenja na Etihadu. Guardiola je tokom ljeta napravio novu ekipu Citya, ekipa koja sada igra odličan nogomet, te koja djeluje impresivno. Svojom igrom Manchester City dosta podsjeća na momčad Barcelone, Guardiola je u Barceloni za četri godine osvojio nevjerovatnih 14 trofeja.

[su_tenis_live_streaming]

Nekadašnji glavni igrač Barcelone Ronaldinho misli da Pep Guardiola može postići velike stvari sa ekipom Manchester Cityja.

“Dok je igrao nogomet Pep je razmišljao dosta tehnički, on je igrao poput trenera, te je nogomet igrao baš kao da je trener. Poznaje on nogomet odlično”, rekao je Ronaldinho za Guardiolu, te nastavio:

“Nije bitno koju ekipu vodi Pep, on jednostavno razumije neke stvari bolje od ostalih stručnjaka. Može razumiti kakva je situacija na terenu. On će imati veliku ulogu u napretku Cityja, vjerujem u to. Obožavam stil koji on nameće, Pep će napraviti razliku u Cityju.”

[su_live_koeficijenti]

Ronaldinho se pridružio Milanu baš kada je Guardiola preuzeo trenersku klupu Barcelone, te Brazilac nije uspio igrati pod vodstvom Guardiole.

“Igrao sam za najboljeg trenera u svojoj karijeri, a to je bio Frank Rijkaard, siguran sam da je lijepo igrati i pod vodstvom Pepa, jer je odličan način na koji on slaže ekipu. Tu se nalazi atraktivni stil igre, mnogo dodavanja. Zbog toga svi vole gledati nogomet koji je napravio Guardiole”, rekao je za kraj legendarni Ronaldinho.

Legendarni Ronaldinho za ekipu Barcelone je odigrao 145 utakmica, te postigao 70 golova, dokje za Milan odigrao 76 i postigao 20 golova. Ronaldinho je debitovao za Germio 1998. godine, te je tu odigrao 52 utakmice, a igrao je tri sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!