NaslovnicaVijestiVRAĆA SE U 39. GODINI: Legendarni Ronaldinho sljedećeg mjeseca potpisuje za novi...

VRAĆA SE U 39. GODINI: Legendarni Ronaldinho sljedećeg mjeseca potpisuje za novi klub!

Ne postoji puno većih imena u svijetu nogometa od nekadašnjeg reprezentativca Brazila Ronaldinha. Legendarni Brazilac je proveo desetljeće u Europi igrajući u dresu Paris Saint-Germaina, Barcelone i AC Milana.

Ronaldinho se vraća iz mirovine

U vrijeme dok je nastupao za Barcu bio je smatran najboljim igračem svijeta, i iz utakmice u utakmicu je ostavljao cijeli nogometni svijet bez daha. On se službeno povukao iz nogometa 2015. godine, nakon kraćeg perioda provedenog u Fluminenseu, i od tada ga viđamo samo na humanitarnim i futsal utakmicama.

Međutim, on će se po svemu sudeći ponovo obući kopačke, unatoč tome što ima 39 godina. Naime, nastupit će na utakmici Independientea 17. oktobra, jednim od najuspješnijih kolumbijskih klubova. Oni su osvajali kolumbijsku Primeru devet puta, od čega posljednji put 2016. godine, i nikada nisu ispali iz najvišeg ranga.

Još uvijek nije poznato da li će to biti njegov jedini nastup, ili se u potpunosti planira vratiti nogometu u skorijoj budućnosti. Pored toga, još uvijek nije poznato ni tko će biti njihov protvinik na toj utakmici. Srećom po navijače, ulaznice za tu utakmicu će biti jako povoljne, najjeftinije će koštati oko 10 eura, što uopće nije loše za sve one koji žele vidjeti jednog od najboljih igrača u povijesti nogometa.

Međutim, postoji šansa da on uopće i ne zaigra na tom susretu. Nedavno su mu u rodnom Brazilu oduzete brojne nekretnine, te mu prijete velike novčane kazne za neplaćanje poreza. Zbog toga su mu oduzete putovnica i španjolsko državljanstvo, što znači da ne može napustiti državu. Ipak, postoji nada da će mu to biti vraćeno u narednih mjesec dana, te da će dobiti dozvolu da otputuje na utakmicu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!