NaslovnicaVijestiRONALDO I BALE ZABILI ISTI GOL, u istoj minuti, skoro i u...

RONALDO I BALE ZABILI ISTI GOL, u istoj minuti, skoro i u sekundi…

Gareth Bale sinoć je u finalu Lige prvaka ušao s klupe u 61. minuti utakmice, a nakon nešto više od dvije minute na terenu zabio je gol o kojem će se dugo pričati, gotovo identičan kao gol kojeg je Cristiano Ronaldo zabio protiv Juventusa u četvrtini finala Lige prvaka.

Finale Lige prvaka 2018. godine između Liverpoola i Real Madrida ostat će upamćeno po tri stvari – u finalu se ozlijedio Mo Salah, igrač koji je nakon 10 godina prvi ozbiljni konkurent Ronaldu i Messiju za Ballon d’Or. Druga stvar – dvije ogromne greške golmana Kariusa koji je uništio snove mnogobrojnih navijača Liverpoola i treća stvar su fenomenalne škarice Garetha Balea – gol koji će se pamtiti decenijama kao jedan od najljepših u povijesti finala Lige prvaka.

Koliko je taj gol prekrasan i nevjerojatan nismo ni svjesni jer nas je prije samo nekoliko tjedana Cristiano Ronaldo svojim golom oduševio još više. Njegove škarice, koji su vrlo slične kao Baleove ipak su bile za mrvicu “savršenije”, a udarac snažniji iako je Baleov gol dosta važniji.

Ono što je nevjerojatno jest činjenica da su golovi Cristiana Ronalda i Garetha Bale postignuti na gotovo identičan način, u istoj minuti (64. minuti) i u gotovo istoj sekundi.

Cristiano Ronaldo vs Juventus (63:03)
Gareth Bale vs Liverpool (63:01) 

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Real Madrid danas slavi, osvojili su treću uzastopnu Ligu prvaka, napravili su uspjeh kojemu nitko nikada nije bio ni blizu, ali slavlje su malo pokvarili heroj sinoćnje utakmice Gareth Bale i najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo koji su na indirektan način najavili potencijalni odlazak iz kluba. Cristiano je rekao kako mu je vrijeme provedeno u Real Madridu bilo prekrasno i kako će uskoro obavjestiti navijače o svojoj budućnosti, a Gareth Bale rekao je kako je razočaran što ne igra više i kako je razočaran što finale nije krenuo od prve minute. Sada kada je sezona gotova ima vremena da razmisli o svemu te da će razgovarati sa svojima agentom o budućnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!