Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ronaldo: Bio sam bezobrazan

Real Madrid je na svečanosti na stadionu Santigao Bernabeuo odao počast njhiovm novom najboljem strijelcu svih vremena – Cristianu Ronaldu.

Bio sam bezobrazan

Ronaldo je u srijedu u okviru Lige prvaka protiv Malmea postigao svoj 323. gol za Real Madrid, čime se izjednačio sa legendardnim Raulom. Kako Real Madrid priznaje statisku lista ‘Marca9, računa Ronaldu gol više, pa je zbog toga dobio priznanje..

“Veliki dan za sve navijače Reala. Jedan od nas je postigao nešto što se smatralo nemogućim. Kroz talenat, naporan rad, posvećenost i odlučnost bilo je moguće ostvariti ovaj cilj,” rekao je Florentino Perez predsjenik Real Madrida.

Portugalac u svom prvom obraćanju se prvo izvinio novinarima zbog njegovog ponašanja u posljedne vrijeme.

“Oprostite, mislim da sam bio gad prema vama u posljednje vrijeme”, rekao je Ronaldo pa nastavio svoje obraćanje novinarima…

“Kada sam po prvi put obuka dres Reala nisam ni sanjao da ću jednog dana postati njegov najbolji strijelac i da ću prestići prijatelja Raula, kao i Alfreda Di Stefana, Sretan i zadovoljan sam.”

Ronaldo je vodeći strijelac Lige prvaka sa 82 gola, pet više od povrijeđenog Lea Messija. Ronaldo je na kraju svečanosti naglasio da ovaj uspjeh se nije mogao ostvariti bez pomoći saigrača.

Forum kladionica
Bio sam bezobrazan

Oznake: