NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović: "Bolji sam od Messija i Ronalda. Najbolji sam igrač na...

Zlatan Ibrahimović: “Bolji sam od Messija i Ronalda. Najbolji sam igrač na svijetu”

Čak i za onu nečuvenu izjavu, Zlatan Ibrahimović je tvrdio da je jednako dobar nogometaš kao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Zlatan Ibrahimović

U intervju za France Football, 39-godišnjaka su pitali žali li što nije osvojio Zlatnu loptu.

Njegov odgovor je bio arogantan i drzak kao što ste se i nadali.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Zlatnoj lopti nedostajem ja”, odgovorio je napadač AC Milana.

Na pitanje o tome gdje se rangira protiv nekih od najboljih igrača svijet, Ibrahimović kaže da zaslužuje biti u rangu sa PSG-ovim Messijem i Unitedovim Ronaldom.

“Ako govorimo o unutarnjoj kvaliteti, oni nemaju ništa više od mene”, nastavio je. “Ako uzmemo u obzir trofeje, da, nisam osvojio Lig prvaka.”

“Ne znam po kojim kriterijama odlučuju tko će dobiti nagradu, ali nisam opsjednut njome. Kad kolektiv radi, pojedinac od toga neizbježno ima koristi. Pojedinac ne može uspjeti ako tim nije dobar.”

“Duboko u sebi, mislim da sam najbolji na svijetu.”

Unatoč tome što nije osvojio Ligu prvaka, Zlatan ima životopis na kojem bi mu zavidjeli i najveći igrači na svijetu.

Najbolji strijelac svih vremena švedske reprezentacije, podigao je naslove prvaka u Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!