NaslovnicaVijestiRonaldo: Da su svi na mojoj razini, možda bismo bili prvi u...

Ronaldo: Da su svi na mojoj razini, možda bismo bili prvi u ligi!

Cristiano Ronaldo je uputio kritike na račun svojih suigrača u Real Madridu n[excerptlist num=5 ]akon današnjeg poraza u gradskom derbiju protiv Atletico Madrid, izjavivši da bi bili na vrhu tabele da su i ostali jednako dobri kao on.

Da su svi na mojoj razini, možda bismo bili prvi u ligi

Antoine Griezmann je golom u drugom poluvremenu donio pobjedu svom timu od 1-0, te sada imaju četiri boda više od “kraljevskog” kluba.

U eksplozivnom intervjuu nakon utakmice na Santiago Bernabeu, Cristiano je okrivio svoje suigrače zbog loše igre, te dodao da vjeruje da su kritike upućene na njegov račun neutemeljene.

“Da su svi na mojoj razini, možda bismo bili prvi u ligi”, rekao je Ronaldo.

“Ako tim ne igra najbolje što može, teško je osvojiti neko takmičenje. Ne želim uvrijediti nikoga. Volim igrati sa Karimom Benzemom, Garethom Baleom i Marcelom, ne kažem da ostali nisu dobri, na primjer, Danilo je danas bio najbolji na terenu.”

“Iz onoga što novinari pišu, čini se da radim s***a na terenu, ali brojevi i statistika ne lažu. Oni su tu.”

Real Madrid se ovim porazom i službeno oprostio od utrke sa titulu prvaka Španjolske, jer za Barcelonom zaostaju devet bodova, a imaju i utakmicu više. Barcelona bi sutrašnjom pobjedom protiv Seville tu razliku mogla povećati na nedostižnih 12 bodova, 11 kola prije kraja.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!