NaslovnicaVijestiRonaldo i Baggio su bili kao djeca, Roberto je pet puta pogodio...

Ronaldo i Baggio su bili kao djeca, Roberto je pet puta pogodio prečku od šest pokušaja

Luigi Simoni je bio nakratko trener tada moćnog Intera u sezoni 1997/1998, u vrijeme kada su za milanski tim igrali Djorkaeff, Diego Simeone, Gianluca Pagliuca, Ivan Zamorano, ali i Ronaldo i Baggio. Tada je Luigi Simoni mogao da vidi velike majstore na djelu, a ispričao je i jednu zgodu sa treninga Intera.

Ronaldo i Baggio

Ronaldo Luis Nazario de Lima tada je imao oko 21 godinu, dok je Baggio tada već imao 31 godinu, ali i dalje se ponašao djetinjasto, ako je vjerovati treneru Simoniju koji je sada tehnički direktor u Gubbiju, timu u Seriji B, a kao igrač uglavnom je nastupao za timove iz Italije, jedno vrijeme i za Juventus.

“Nakon jednog treninga Roberto Baggio i Ronaldo su se ponašali kao dva klinca. Svađajući se, odlučili su gađati prečku s 30-40 metara. Imali su pravo na po šest pokušaja. Baggio je pogodio čak pet puta. Imao je osjećaj u nozi za te stvari, Ronaldo nije…”

[su_bet_at_home_1]

Roberto Baggio je u Interu nastupao od 1998. do 2000. i u 41 utakmici postigao je 9 golova, dok je Ronaldo od 1997. do 2002. u 68 utakmica pogađao protivničku mrežu 49 puta.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!