NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo sa dva igrača koji su bili bolji od Messija...

Što se dogodilo sa dva igrača koji su bili bolji od Messija u izvođenju slobodnih udaraca u La Masiji!

Bivši igrač omladinske momčadi Barcelone tvrdio je da su u La Masiji bila dva igrača koji su znali izvesti slobodan udarac bolje od Lionela Messija.

Što se dogodilo

Smatra se da je Messi jedan od navećih izvođača slobodnih udaraca u povijesti nogometa.

Ali bivši igrač La Masije Roger Giribet izjavio je da su u legendarnoj akademiji Barcelone bila dvojica igrača koji su bili bolji stručnjaci za slobodnjake od Argentinca.

Za Goal je rekao: “Victor Vazquez, koji je bio nevjerojatan, kao i Juanjo Clausi koji je znao izvoditi slobodne udarce. Messi gotovo nikada.”

Vazquez je šest mjeseci stariji od Messija i odigrao je ukupno tri utakmice za prvu momčad Barce.

Uspio je postići gol protiv Rubina iz Kazana u Ligi prvaka.

Menadžer Pep Guardiola je u to vrijeme prodao Vazqueza Club Bruggeu 2011. godine, a posljednji put je igrao za Eupen u Belgiji nakon što je Meksikanac proveo neko vrijeme u Cruz Azulu i Torontu u Kanadi.

Nisu postigli visine kao Messi, ali to je respektabilna karijera sa trofejima u tri različite države.

Uspio je i sam zabiti nekoliko lijepih slobodnih udaraca, uključujući i nevjerojatan gol protiv Columbus Crewa 2017. godine.

Vazquez ostaje blizak prijatelj sa Messijem, a čak je i prvorođenog sina nazvao po šesterostrukom osvajaču Zlatne lopte.

Za razliku od Vazqueza, Clausi nije uspio ostati na najvišoj razini.

Napadač je igrao za Barceloninu omladinsku ekipu do 19 godina, prije nego što je prodan u Catarroji CF 2006. godine.

Napdač je karijeru proveo u španjolskim nižim ligama i pridružio se trećeligašu Paterni.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!