NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je Ronaldo glavni krivac za remi? Pogledajte kako je...

(VIDEO) Da li je Ronaldo glavni krivac za remi? Pogledajte kako je promašio prazan gol!

Cristiano Ronaldo je promašio ogromnu priliku u sedmoj minuti utakmice Manchester Uniteda i Southaptona. Portugalac nije postigao gola već šest uzastopnih utakmica.

Jadon Sancho je sa sjajnom loptom u prostor pronašao Cristiana Ronalda, koji zatim prolazi obranu i vratara i izlazi pred prazan gol, no šutira vrlo slabašno, tako da Romain Perraud stiže loptu i uspije spasiti svoju momčad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Utakmica se na kraju završila bez pobjednika, bilo je 1-1. Crveni đavoli su poveli u 20. minuti preko Jadona Sancha, ali gostujuća ekipa je uspjela uzeti bod sa golom u 48. minuti susreta preko Che Adamsa.

Mnogi navijači na društvenim mrežama tvrde da je United mogao doći do pobjede samo da je Cristiano Ronaldo postigao gol u ranim fazama utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!