NaslovnicaVijestiRONALDO JE MANIJAK: "Ako vas CR pozove na ručak - nemojte ići."

RONALDO JE MANIJAK: “Ako vas CR pozove na ručak – nemojte ići.”

Patrice Evra otkrio je koliko je Cristiano Ronaldo ovisan o treniranju i pobjeđivanju. Otkrio je i kako ga je Cristiano Ronaldo pozvao kod sebe na ručak dok su zajedno igrali za Manchester United, a ručak nije ispao onako kako je on očekivao…

manijak

Patrice Evra, bivši suigrač Cristiana Ronalda iz dana kada su zajedno nosili dres Fergusonovog Uniteda gdje su skupa osvojili titulu Lige prvaka 2008. godine. Evra i Cristiano Ronaldo bili su veliki prijatelji i danas su u dobrim odnosima, ali Evra vam svejedno preporučuje da odbijete Ronaldov poziv na ručak.

“Želim svima dati jedan savjet – ako vas Cristiano Ronaldo pozove kući na ručak – nemojte ići, recite mu “ne, hvala!”. Jednom prilikom Cristiano mi je rekao: “Patrice, dođi kod mene nakon treninga na ručak. Otišao sam kod njega i bio sam dosta umoran. Sjeli smo za stol, a na stolu samo salata i piletina i nigdje soka, samo obična voda.”

[su_live_koeficijenti]

“Počeli smo jesti i mislio sam – nakon ovog ide glavno jelo, ali ništa. On je završio svoj obrok, ustao se i krenuo se igrati loptom, izvoditi neke trikove i rekao: “Hajde sa mnom dodavanje na dva dodira”. Nije mi dao ni da još jedem – “Ustani i idemo se dodavati” rekao je Ronaldo.”

“Prvo se dodovali, pa smo plivali, a nakon toga jacuzzi i sauna. Nakon svega zbilja sam bio preumoran. Morao sam ga pitati: “Zašto si me pozvao – zbog utakmice sutra ili samo zbog ručka”. To je razlog zašto vam preporučam izbjegavati ići kod njega na ručak – on je mašina, on je manijak, on ne želi stati s treningom.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Jednom prilikom kod Ria smo igrali stolni tenis i Rio ga je porazio, a mi smo se smijali jer smo znali da Cristiano ne voli gubiti – bio je jako ljut. Nazvao je svog rođaka i rekao mu da kupi stol za stolni tenis. Dva tjedna kod kuće je samo vježbao stolni tenis i onda ponovno došao kod Ria i porazio ga pred svima.”

“Takav je Cristiano Ronaldo, zato se ne čudim što i dalje ima želju za još jednom Zlatnom loptom i uvjeren sam kako je opsjednut željom da osvoji Svjetsko prvenstvo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!