NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldo poludio na Irfana Peljtu nakon poraza protiv...

(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldo poludio na Irfana Peljtu nakon poraza protiv Slovenije

Cristiano Ronaldo (39) je napustio teren pun bijesa nakon što je odigrao svoju 205. utakmicu za Portugal. Portugal je izgubio utakmicu 2:0 u Ljubljani protiv Slovenije, a Ronaldo je bio izvan sebe jer je uvjeren da je glavni sudac Irfan Peljto iz BiH oštetio gostujuću ekipu tako što nije dosudio dva penala, po jedan u svakom poluvremenu.

Ronaldo je od početka utakmice izražavao nezadovoljstvo prema suđenju u Stožicama, a vrhunac njegove frustracije bio je nedosuđeni jedanaesterac. U 38. minuti, Timi Max Elšnik je navodno napravio prekršaj nad Joaom Cancelom u šesnaestercu, ali glavni sudac Irfan Peljto nije dosudio jedanaesterac, ostavljajući Ronalda bez prilike za postizanje gola. Pri odlasku na poluvrijeme, Ronaldo je ljutito kritizirao suce zbog njihove odluke. “Ako je penal, onda je penal”, rekao je Peljti na poluvremenu prije nego što je otišao u svlačionicu.

U drugom poluvremenu, neposredno prije nego što je Slovenija postigla drugi gol, Ronaldo je ponovno tražio dosuđivanje jedanaesterca, ali sudac nije reagirao ni u ovom slučaju. Jaka Bijol, slovenski branič, je izgleda srušio Ronalda, ali Peljto nije dosudio kazneni udarac. Ronaldo nije uspio obuzdati svoj bijes ni nakon završetka utakmice. Dok je napuštao teren, izražavao je nezadovoljstvo psovkama, a zatim je, nakon što je izašao s terena, uputio prijetnje četvrtom sucu. Glavni sudac bio je Irfan Peljto, a pomagali su mu Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo. Četvrti sudac bio je Dejan Balažić iz Slovenije.

POGLEDAJTE OVDJE RONALDOV BIJES U PORAZU PROTIV SLOVENIJE U LJUBLJANI

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!