NaslovnicaVijestiRonaldo je u formi, ponude sijevaju sa svih strana: Cristiano dobija ponudu...

Ronaldo je u formi, ponude sijevaju sa svih strana: Cristiano dobija ponudu koju ne može odbiti!

Početkom ove kalendarske godine, probudio se I Cristiano Ronaldo koji u ovom trenutku djeluje nezaustavljivo a dokaz tome je podatak da nikada ranije u karijeri nije ušao u godinu sa boljim golgeterskim učinkom.

Cristiano dobija ponudu

Od 21. januara postigao je 18 golova od toga devet u prvenstva, a posljednjem meču protiv  Girone postigao je četiri pogodka. Također je postizao golove protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka.

Njegova forma je trenutno zaista nevjerojatana, i u Realu su oduševljeni njegovim učinkom te su mu spremni ponuditi novi ugovor prema kojem bi se znatno povećala njegova primanja. Bez obzira što je Portugalac nedavno napunio 33. Godine.

Iznosi u nogometu su se znatno povećali u zadnje vrijeme, dok je plaća Ronalda ostala ista. Lionelu Messiju ugovor s Barcelonom na godišnjoj razini donosi oko 50 milijuna eura (sa dodacima), Ronaldo trenutno zarađuje oko 20 miliona i potpisivanjem novog ugovora očekuje se da će se taj iznos povećati na oko 35 milijuna €.

>> Evo zašto se Bale sve manje sviđa Zidaneu – na ljeto ga sigurno prodaje!

Još prije nekoliko mjeseci portugalski superstar je zahtijevao povećanje plaće, koja bi trebala biti, po njegovom mišljenju na razini Messijeve i Neymarove, jer kada ste najbolji nogometaš na svijetu zaslužujete da ste najviše plaćani. Bilo je glasina da bi mogao potpisati za PSG, ali očito ga u Madridu ne žele izgubiti te su spremni posegnuti duboko u džep.

[su_bonus]

Ronaldo na terenu proživljava najbolje trenutke, a izvan njega s optužbama za utaju poreza. Optužili su ga da je državu oštetio za gotovo 15 milijuna eura. Predsjednik kluba, Florentino Perez, očigledno je promjenio svoj stav ili je bio prisiljen Ronaldovim igrama u posljednja dva mjeseca. Teško bi si priuštio da ostane bez ponajboljeg igrača kluba I svoje zlatne koke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!