NaslovnicaVijestiRonaldo je zbog ovoga koristio mobilni telefon usred utakmice sa Deportivom

Ronaldo je zbog ovoga koristio mobilni telefon usred utakmice sa Deportivom

Real je demolirao Deportivo na svom terenu iako su gosti prvi došli u vođstvo, a zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, usred utakmice “posudio” je mobilni telefon od klupskog liječnika.

Nogometaši Real Madrida svladali su na svom terenu Deporitvo iz La Corune sa 7:1 u 20. kolu španjolske La Lige.

Utakmica na stadionu Santiago Bernabeu donijela je mnogo uzbuđenja, a u jednom trenutku djelovalo je da će domaćin nastaviti s lošim rezultatima, pošto je Deportivo poveo u 23. minutu pogotkom Adriana.

[su_watch_live_football]

Situacija na terenu se ipak brzo promijenila, “kraljevski klub” preuzeo je inicijativu, i na kraju došao do ubjedljive prednosti.

Nacho je u 32. minutu prvo donio izjednačenje Madriđanima, da bi preokret kompletirao Gareth Bale pogocima u 42. i 58. On je tim golovima, sa ukupno devet na svom kontu, postao najbolji strijelac Reala u ovoj sezoni španjolske La Lige.

Transfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u historiji, Barca kupuje veznjaka Monaca

Uprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis Sancheza

Real je do kraja susreta došao do ubedljivije pobede, a golove su postigli Luka Modrić u 68, Cristiano Ronaldo u 78. i 84. minutu i Nacho u 88.

Ronaldo je kod svog drugog kola dobio udarac nogom u glavu, počeo je da krvari, pa je morao da napusti teren. On je prilikom izlaska s travnjaka od klupskog liječnika uzeo mobilni telefon i koristio ga kao ogledalo kako bi video posjekotinu na glavi.

Portugalac je očigledno bio zabrinut, te sudeći prema njegovoj reakciji, nije bio baš najsretniji što je njegov “filmski izgled” narušen…

Inače, sve više kruže glasine kako je Ronaldo sve bliži odlasku sa Santiago Bernabeua, te je zbog toga zatražio da mu se smanji otkupna klauzula, iako se eventualni transfer sigurno neće dogoditi prije ljetnjeg prijelaznog roka.

Madriđani su posle ove pobede četvrti na tablici La Lige s 35 bodova, dok je Deportivo na 18. mjestu sa 16 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!