NaslovnicaVijestiRonaldo kao pravi kapetan učinio krasnu gestu prema svom suigraču!

Ronaldo kao pravi kapetan učinio krasnu gestu prema svom suigraču!

Real Madrid danas je na Santiago Bernabeuu potvrdio ono što je sada već svima jasno – kriza je gotova za ‘kraljevski klub’. Peta je ovo pobjeda u nizu za Zidaneovu momčad, a posebno se danas istaknuo Cristiano Ronaldo koji je zbog izostanka Ramosa i Marcela danas bio kapetan Real Madrida.

Real Madrid slavio je protiv Alavesa rezultatom 4-0 na Santiago Bernabeu, dva gola postigao je Cristiano Ronaldo, a po jedan su postigli Gareth Bale i Karim Benzema. ‘Kraljevi’ su na teren ponovno izašli u formaciji 4-4-2 o kojoj se ovih dana puno piše. Naime, otkako je Zidane “otkrio” novu formaciju Real je upisao 5 pobjeda u nizu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Do sada je Real u toj formaciji igrao sa Modrićem i Kroosom kao centralnim veznjacima, lijevo bi bio Marco Asensio, a desno Lucas Vasquez. Na klupi bi morali ostati Isco i Casemiro koji inače čine momčad kada je formacija romba u sredini. No ovaj put Zidane nije mogao računati na Modrića, Kroosa, Ramosa, Asensija i Marcela pa je istrčala formacija:

Real XI: Navas – Carvajal, Varane, Nacho, Theo – Casemiro, Kovačić, Vasquez, Bale – Benzema, Ronaldo

Novu ulogu dobio je Gareth Bale, danas je igrao na lijevoj strani, ono što inače u 4-4-2 igra Asensio. Zajedno sa Ronaldom i Theo Real je bio posebno opasan preko te strane i ne čudi da je Alaves dobro “nastradao” u Madridu.

[su_champions_league]

Ronaldo kao pravi kapetan

Cristiano Ronaldo danas je dobio veliku odgovornost – nosio je kapetansku traku ‘kraljevskog kluba’, a tako se i ponašao. Kod prvog gola Cristiano Ronaldo dobio je sjajnu loptu petom od Benzeme koju on lakoćom posprema u mrežu. Dok je slavio gol publici na Bernabeu pokazivao je prstom u Benzemu – on je zaslužan za ovaj gol! Pokušao je publici dočarati koliko je Benzema bitan u igri Reala, a često u Madridu bude “nagrađen” zvižducima.

Drugi gol ponovno je asistirao je Benzema, a kod 3-0 Real je dobio penal u 89. minuti i Cristiano Ronaldo odbija uzeti penal i upisati 50-ti hat-trick u karijeri – već penal prepušta Benzemi koji je u golgeterskoj krizi. Na taj način današnji kapetan prepustio je ulogu ‘igrača utakmice’ Benzemi koji kući odlazi sretan – 2 asistencije i gol!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!