NaslovnicaVijestiRonaldo: Ko kaže da je sezona izgubljena?!

Ronaldo: Ko kaže da je sezona izgubljena?!

U ekipi Real Madrida u posljednjih nekoliko sedmica je vrlo burno. Situacija je vrlo napeta, Zinedine Zidane je zbog loših rezultata sve više na udaru kritika, a zategnuti su odnosi i između samih fudbalera, među kojima prednjači najbolji igrač Madriđana Cristiano Ronaldo, koji je javno kritikovao saigrače.

Ronaldo 'Ko kaže da je sezona izgubljena!

Real je sinoć gostovao ekipi Levantea i slavio sigurnu pobjedu rezultatom 1:3, te se bar malo iskupio za loše rezultate u proteklom periodu. Portugalski reprezentativac je ponovo bio jedan od boljih u svojoj ekipi postigavši pogodak sa bijele tačke i upisavši asistenciju.

Iako je francuski trener Zinedine Zidane nakon poraza od Atletico Madrida na domaćem terenu priznao da je titula u Primeri praktično izgubljena, Ronaldo ipak smatra da bi trofej u Ligi šampiona u potpunosti spasio sezonu za kraljevski klub.

”Odigrali smo odlično protiv Rome, a sada nas očekuje revanš pred našim navijačima. Imamo lijepu prednost, ali ne smijemo dozvoliti da budemo previše samouvjereni. Imamo tešku sezonu u Primeri, u Kupu kralja smo nesretno eliminisani, ali mi smo i dalje veliki favoriti za osvajanje trofeja u Ligi prvaka”, rekao je Ronaldo.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

”Nije slučajnost to što Real Madrid ima daleko najviše titula prvaka Evrope. Veoma smo uzbuđeni, ništa nije izgubljeno i radićemo naporno kako bismo ponovo osvojili Ligu šampiona”, istakao je Portugalac.

Kraljevi u Primera ligi imaju velikih devet bodova zaostatka u odnosnu na Barcelonu koja svoju utakmicu 28. kola igra večeras u gostima protiv ekipe Rayo Vallecana. Real Madrid u utorak na svo Santiago bernabeu dočekuje ekipu Rome u revanš susretu osmine finala Lige šampiona.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!