NaslovnicaVijestiRONALDO KONAČNO REKAO ISKRENO: Evo zbog čega je napustio Real Madrid proteklog...

RONALDO KONAČNO REKAO ISKRENO: Evo zbog čega je napustio Real Madrid proteklog ljeta!

Nema sumnje kako Real Madridu u ovom trenutku nedostaje Cristiano Ronaldo i njegovi golovi. Los Blancosi su osvojili samo 14 bodova u 10 odigranih ligaških utakmica ove sezone, te se nalaze na čak devetom mjestu na tabeli.

Cristiano Ronaldo o odlasku iz Real Madrida

‘Kraljevi’ su jučer doživjeli pravi debakl na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone, koja ih je porazila rezultatom 5-1. S druge strane, Ronaldu ide sjajno u dresu Juventusa.

[su_bet365_koeficijenti]

Klub iz Torina je i dalje neporažen u Seriji A ove sezone, te ima devet pobjeda iz deset odigranih utakmica. Portugalac je postigao sedam golova i podijelio pet asistencija na ukupno 12 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

33-godišnjak je danas dao zanimljiv intervju za France Football, u kojem je konačno otkrio pravi razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Santiago Bernabeu, a u pitanju je bio njegov odnos sa predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom. Naime, on je rekao: “Osjetio sam od svih klubu, a posebno od strane predsjednika, da me više ne gledaju na isti način kao na početku, kad sam tek stigao. U prvih pet godina, osjećao sam se kao ‘Cristiano Ronaldo’, a od tada sve manje i manje. Predsjednik je bio drugačiji prema meni, kao da im više nisam tako bitan.”

“To je ono što me je natjeralo da počnem razmišljati o odlasku. Ponekad čujem na vijestima kako sam zatražio odlazak. Bilo je i toga, ali istina je da sam uvijek imao dojam da me predsjednik ne planira zadržati. Da je glavni razlog bio novac, otišao bih u Kinu, gdje bih zaradio pet puta više nego ovdje ili u Realu. Nisam došao u Juve zbog novca, zarađivao sam isto u Madridu, ako ne i više. Razlika je ta da su me u Juventusu stvarno željeli u timu. Jasno su mi rekli i pokazali to.”

On je također dodao i da Zidaneov odlazak nije utjecao na njegovu odluku: “Moja odluka o odlasku nije bila utemeljena na njegovom odlasku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!