NaslovnicaVijestiŠahovska legenda tvrdi da su ga u Realu tjerali da kaže da...

Šahovska legenda tvrdi da su ga u Realu tjerali da kaže da je Cristiano Ronaldo njegov omiljeni igrač

Šahovska legenda Magnus Carlsen tvrdi da ga je Real Madrid natjerao da kaže da mu je najdraži igrač Cristiano Ronaldo, iako to nije iskreno mislio.

Jedan od navijača koji je imao sreću uživo vidjeti peterostrukog osvajača Zlatne lopte je šahovska zvijezda Carlsen, kojeg mnogi u sportu uspoređuju s Ronaldom, jer se može smatrati najvećim.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Magnus Carlsen u podcastu Lexa Friedmana neke je iznenadio odgovorom na pitanje tko je, po njemu, najbolji nogometaš svih vremena.

“Mislim da je teško nekoga usporediti s Lionelom Messijem unatoč pretpostavci da bih kao navijač Real Madrida više volio Cristiana Ronalda. Ronaldo mi se uvijek sviđao kao nogometaš, ali jednostavno sam uvijek mislio da je Messi bolji”, rekao je.

Objasnio je i zašto je prije govorio drugačije. “Otišao sam na dosta utakmica u Madridu proteklih godina i uvijek su bili divni prema meni. Jedino što me živciralo je kad sam davao intervju za klupsku stranicu uvijek morao spominjati Ronalda”, rekao je jedan od najbolji šahista svih vremena i dodao:

“Kad su me pitali tko je najbolji igrač za mene, morao sam reći Ronaldo. Kad sam spomenuo nekog drugog, na primjer Isca, samo bi stali i rekli mi: ‘Ok, drugi pokušaj, sad reci Ronaldo’. Bilo im je važno da stvaraju takvu sliku oko Ronalda, ali ja to nisam tako vidio”, zaključio je Carlsen.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!