NaslovnicaVijestiRonaldo nakon osvajanja LP: "U sljedećim danima ću dati odgovor o svojoj...

Ronaldo nakon osvajanja LP: “U sljedećim danima ću dati odgovor o svojoj budućnosti”

Real Madrid je po 13. put u svojoj povijesti osvojio najelitnije europsko klupsko nogometno natjecanje savladavši Liverpool u finalu Lige prvaka sa 3-1, a glavna zvijezda madridskog tima Cristiano Ronaldo nije se puno istjecao u finalnoj utakmici. Greške vratara Liverpoola, Lorisa Kariusa, ozljeda Mohameda Salaha i Danija Carvajala, sjajne škarice Garetha Balea obilježile su finalni susret Lige prvaka.

Nakon što je osvojio svoj peti naslov Lige prvaka, portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo dotakao se svoje budućnosti u Real Madridu, ostao je zagonetan te rekao da će odluku donijeti u narednim danima.

“Sada ću uživati u ovom trenutku, a u sljedećim danima ću dati odgovor o svojoj budućnosti navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Bilo je lijepo u Madridu!”, izjavio je Ronaldo nakon utakmice pomalo iznenadivši novinare koji su ga upitali da li ova izjava znači oproštaj od kraljevskog dresa.

“Ne ne, sad idem uživati sa suigračima, sve ću odgovore dati u idućih nekoliko dana”, a nakon toga osvrnuo se i na samu utakmicu finala Lige prvaka.

“Bilo je onako kako smo i očekivali, teška utakmica, ali mi smo znali da smo bolja ekipa od Liverpoola, igrali smo dobro i zaslužili pobjedu. Sva finala su komplicirana, znali smo da će Liverpool krenuti jako, engleske momčadi obično tako igraju. Ipak, mi smo pobjednici, zabili smo trii pogotka i ispisali povijest”.

Igrač utakmice, Gareth Bale priznao je da je bio razočaran što nije počeo utakmicu.

“Očigledno sam jako razočaran jer nisam počeo utakmicu, najbolje što sam mogao učiniti jest ući i pobijediti utakmicu. Gol škaricama? Najbolji gol kojieg sam ikada postigao. Sretan sam jer smo pobijedili.”, rekao je Gareth Bale koji je priznao da će ovo ljeto razgovarati sa svojim agentom jer nije zadovoljan minutažom u madridskom klubu u protekloj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!