NaslovnicaVijestiJUVENTUS ŽELI DOVESTI ZVIJEZDU REAL MADRIDA ZA 80 MILIJUNA EURA: Ronaldo je...

JUVENTUS ŽELI DOVESTI ZVIJEZDU REAL MADRIDA ZA 80 MILIJUNA EURA: Ronaldo je strogo protiv dovođenja ovog igrača – ne želi ga u svom timu!

Cristiano Ronaldo navodno ne odobrava transfer Juventusa za plajmejkera Real Madrida Iscoa, kao i trener Maurizio Sarri.

JUVENTUS ŽELI DOVESTI

Bianconeri su dostojno započeli novu sezonu, iako možda ne onako uvjerljivo kao što bi željeli, stim da Sarri želi nastaviti svoj sjajni niz osvojenih trofeja posljednjih godina.

S momčadi Svjetske klase, koja mu stoji na raspolaganju čini se da mu ne treba previše, ali nagađanja i dalje povezuju postojeće prvake Serije A sa daljnjim pojačanjima.

Međutim, prema Don Balonu, Isco je pojačanje koje ni Ronaldo ni Sarri ne žele u Juventusu, sa izvještajima koji dodaju da će trebati između 60 i 80 milijuna eura da ga se dovede iz Madrida sljedeće sezone.

To je unatoć činjenici da se 27-godišnjak ove sezone do sada pojavio u samo dvije utakmice za Real Madrid i nije uspio postići niti jedan gol ni asistenciju u tim utakmicama.

Imajući to u vidu, postavlja se pitanje zašto bi Juventus želio dovesti tog igrača, posebno kada Real Madrid ima problema da ga se riješi.

Sarri već ima Ronalda, Gonzalo Higuaina, Paulo Dybalu, Douglas Costu, Juan Cuadrada, Federica Bernardeschi i Mario Mandžukića, koji se bore za mjesta u napadu, pa je teško vidjeti kako se Isco uklapa u sve to.

Osim toga, nakon što su prošlog ljeta doveli Aaron Ramseya i Adrien Rabiota, vezni red je također prepun kvalitete i dubine, pa bi u konačnici svi znakovi upućivali na to da Juventus ne treba dovesti Isca sljedeće godine.

Međutim, The Sun navodi da je Juventus spremio ponudu za njega, pa nam ostaje samo da sačekamo i vidimo da li je to istina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!