NaslovnicaVijestiRonaldo: Nema šanse da on napusti Barcelonu

Ronaldo: Nema šanse da on napusti Barcelonu

Bivši napadač Barcelone i brazilski reprezentativac Ronaldo vjeruje da će Neymar ostati u svom klubu još dugo vremena.

Nema šanse da on napusti Barcelonu

Wagner Ribeiro, agent 24-godišnjaka, nedavno je nagovijestio da bi transfer u Paris Saint Germain ovog ljeta mogao odgovarati zvijezdi Barcelone, te da bi u slučaju transfera Parižani trebali platiti njegovu otkupnu klauzulu.

No, Neymar iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu na Camp Nouu i dio je ‘nezaustavljivog’ trojca MSN, zajedno sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom. Brazilska legenda Ronaldo vjeruje da je njegov sunarodnjak u pravom okruženju i da treba tu nastaviti svoj razvoj.

“On će ostati u Barceloni”, izjavio je osvajač Svjetskog prvenstva za Canal+.

“Nema šanse da on napusti Barcelonu. On se dobro prilagodio gradu i timu, ne vjerujem u realizaciju tog transfera u Paris Saint Germain.”

Bivši napadač Santosa je postigao 54 gola u La Ligi u 91 nastupu otkako je stigao u katalonski tim 2013. godine. Brazilac je ove sezone u dresu Blaugrane odigrao ukupno 42 utakmice i pritom postigao 26 golova i podijelio 14 asistencija.

Barcelona je trenutno vodeća u ligi, te ima 85 osvojenih bodova iz 36 odigranih utakmica, kao i Atletico Madrid. Na trećem mjestu prati ih Real Madrid sa bodom manje iz isto toliko utakmica.

U nedjelju nas očekuje katalonski derbi, i u slučaju pobjede, te kiksa velikih rivala, Barcelona bi bila na korak do titule.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!