NaslovnicaVijestiRonaldo: On je Messijev nasljednik!

Ronaldo: On je Messijev nasljednik!

On je Messijev nasljednik, rekao je Brazilski Ronaldo. Bivši brazilski internacionalac je podržao svog sunarodnjaka da dostigne isti nivo kao i Katalonski talisman i na kraju naslijedi njega.

On je Messijev nasljednik

Brazilska legenda, Ronaldo vjeruje da Neymar ima ono što je potrebno da bude kao Lionel Messi i postane njegov nasljednik u Barceloni.

Neymar se razvio u neprikosnovenog igrača i zvijezdu Barcelone, od dolaska iz Santosa u 2013. godini, nakon teškog početka na Camp Nou, on se ipak privikao.

Došao je i na treće mjesto u utrci za Zlatnu loptu 2015. – iza Messija i Real Madridovog Ronalda – a Neymarov sunarodnjak vjeruje da najbolje tek dolazi za 24-godišnjaka.

“Volim Neymara. On je pomalo poput mene”, rekao je Ronaldo za Calciomercato.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“On je imao neke poteškoće u navikavanju na svoju novu sredinu u prvom, ali sam znao da će uspjeti.”

“Može li on biti nasljednik? Da, on ima sve što je potrebno da postane dobar kao on.”

Ronaldo je bio igrač Barce za jednu sezonu 1996/97 prije nego je eventualno otišao u Madrid i nakon toga Inter.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!