NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio: Evo šta je napisao Modriću nakon dodjele FIFA nagrade

Ronaldo otkrio: Evo šta je napisao Modriću nakon dodjele FIFA nagrade

Cristiano Ronaldo otkrio je šta je napisao hrvatskom reprezentativcu nakon osvajanja FIFA nagrade za najboljeg igrača svijeta, pošto se nije pojavio na ceremoniji u Londonu.

Mnogo se diglo prašine oko nedolaska Cristiana Ronalda na dodjelu FIFA nagrade namijenjene najboljem igraču.

Špekulisalo se da je ljut zato što je on proglašen za najboljeg nogometaša godine već Luka Modrić, kome nije želio da čestita na priznanju. Portugalac je ipak riješio da poslije par dana progovori i tako stavi tačku na špekulisanja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Čestitao sam Luki, ponekad je tako, nekad se dobija, nekada gubi, ja sam zadovoljan sobom, na istom sam nivou već 15 godina”, rekao je Ronaldo, a potom rekao da je Salah nezasluženo dobio nagradu za najljepši gol.

“Jeste bio lijep gol, ali sigurno da je moj protiv Juventusa bio ljepši prošle sezone. Nije mi krivo, već imam neke nagrade u džepu”, prokomentarisao je Ronaldo činjenicu da je Salahov gol dobio “Puškaš” nagradu, iako se cijela planeta slaže da su Cristianov protiv Juventusa i Baleov u finalu protiv Liverpoola bili ljepši.

Cristiano Ronaldo je do sada pet puta proglašavan najboljim igračem planete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!