NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio čime će se baviti kada "okači kopačke o klin"

Ronaldo otkrio čime će se baviti kada “okači kopačke o klin”

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo otkrio je čime namjerava da se bavi nakon što okonča nogometnu karijeru.

Ronaldo otkrio

Petostruki osvajač Zlatne lopte (Ballon d’Or) Cristiano Ronaldo (34) poručio je da nema namjeru da se uskoro povuče sa nogometnog terena, ali da već zna da neće biti trener kada “okači kopačke o klin”. Poslije nogometa, na redu će biti fakultet i gluma.

“Kada završim sa aktivnim bavljenjem nogometom, posvetiću se studiranju” rekao je na sportskoj konferenciji u Dubaiju Ronaldo, koji će u veljači napuniti 35 godina.

“Želim da nastavim sa školovanjem, koje sam morao da prekinem. Hoću da učim, da se obrazujem. Imam namjeru da dođem do odgovora na brojna pitanja koja mi se vrte u glavi.”

Osim toga, Portugalac ima plan da se ostvari i na drugim poljima: “Oduvijek me je fascinirao film. Zbog toga imam plan i da se oprobam kao glumac.”

A kada bi sve to moglo da se dogodi, još je neizvijesno. Ronaldo ima ugovor sa Juventusom do lipnja 2022. godine, i kako igra, i u kakvoj formi, ne bi bilo čudno da nastavi dalje.

“Ranije su nogometaši prestajali da igraju sa 30 ili 32 godine, a danas nastupaju i sa 40. Znam samo da nikad dosad nisam imao lošu sezonu. Uvijek sam spreman za nove izazove i ne napušta me želja da pobjeđujem. Sa terena ću se povući, kada budem osjetio da moje tijelo više ne može da odgovori izazovima” rekao je Ronaldo.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!