Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ronaldo otkrio šta mu je Raul rekao nakon 500 golova u karijeri

Raul čestitao Ronaldu na 500 golova u karijeri na svojstven način. Naime, Cristiano Ronaldo otkrio je da mu je Raul poslao poruku nakon što se izjednačio sa njim na golgeterskoj listi Real Madrida.

Ronaldo otkrio

Španjolski list Marca tvrdi da je Ronaldo sada prestigao Raula – oni su prepisali gol koji je postigao Pepe protiv Real Sociedada 2011 godine Portugalskoj zvijezdi, ali službeno je rekord od 323 gola samo izjednačen.

Ronaldo se, međutim, slaže sa Marcom i nakon pobjede nad Malmom je rekao: “Stvarno sam sretan i zadovoljan. To nije bilo nešto što sam planirao kada sam dolazio u Real Madrid, ali bih lagao kada bi rekao da nisam htio oboriti ovaj rekord.”

“Raul mi je poslao poruku i rekavši mi da se nada da ću postići mnogo više golova i znam da je to mislio.”

Ronaldo je postigao izuzetna 323 gola u 308 utakmica – nevjerovatno dostignuće za igrača koji će ući u historiju kao jedan od najboljih igrača u fudbalu.

Raulu je trebala 741 utakmica da bi stigao do ovog broja golova.

Kako se izjednačio sa Raulom kao najbolji strijelac Real Madrida svih vremena, Ronaldo je proslavio i 500-ti gol u karijeri.

Bivši igrač Manchester Uniteda je sada na pogrešnoj strani 30-ih godina, ali nema nikakvih naznaka da njegova forma opada.
[touchcarousel id=’1′]

Kladjenje forum

Oznake: