NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio šta mu najviše nedostaje

Ronaldo otkrio šta mu najviše nedostaje

Zvijezda Real Madrida, osvajač ovogodišnje Zlatne lopte, priznao je da mu nedostaje Portugal i njegov rodni grad Madeira.

nedostaje

Portugalska senzacija napustila je Portugal u tinejdžerskom dobu, u transferu iz lisabonskog Sportinga u Manchester United 2003.

Ronaldo je prešao u Real Madrid 2009, u tada rekordnom transderu, sa kojim je osvojio jednu titulu u španjolskoj La Ligi, te dva naslova Lige prvaka.

S obzirom na to da je vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, Portugalac je otkrio da mu nedostaje Madeira, njegov rodni grad, pogotovo u ovo doba godine.

Ronaldo, koji je osvojio ovogodišnje Europsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom u Francuskoj, objavio je post na Instagramu u kojem iskazuje nostalgiju za domovinom.

 

“Božić je… jesam li jedini kome nedostaje kuća u ovo doba godine?! Bilo bi tako divno provesti par dana na mom ostrvu, Madeiri, i iskusiti svu tu zabavu i sreću, koja se tipično osjeća tamo!!!”, napisao je Ronaldo na ovoj društvenoj mreži.

Iza Cristiana Ronalda je fantastična sezona. Portugalac je sa Real Madridom osvojio Ligu prvaka i Superkup Europe, a u međuvremenu je sa reprezentacijom Portugala osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj. Na klupskom planu, sezonu je krunisao trofejom na Svjetskom klupskom prvenstvu, trijumfom protiv japanske Kashime u finalu, u kojem je postigao hat-trick.

Portugalac je dobitnik Zlatne lopte France Footballa (Ballon d’Or), najprestižnijeg individualnog priznanja u nogometu, po četvrti put u svojoj karijeri, te se tako približio Lionelu Messiju, koji je bio dobitnik ovog priznanja pet puta.

U 2016. godini postigao je 55 golova u 57 utakmica – 43 za klub, te 12 za nacionalni tim, uz 17 asistencija.

Njegov Real Madrid sledeću utakmicu igra 7. siječnja naredne godine, protiv Granade na Santiago Bernabeu. Klub iz Madrida godinu je okončao na prvom mjestu, sa tri boda više od Barcelona, te utakmicom manje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!