NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio: Transfer Neymara u Real Madrid je nemoguć!

Ronaldo otkrio: Transfer Neymara u Real Madrid je nemoguć!

Već duže vrijeme kruže špekulacije kako bi se Neymar mogao vratiti u Španjolsku, odnosno u redove najvećeg Barceloninog rivala Real Madrida, te da je transfer u Paris Saint-Germain prošlog ljeta samo bio ‘paravan’ za dolazak na Santiago Bernabeu.

Neymar neće preći u Real Madrid

On se trenutno oporavlja od povrede zbog koje je sa terena odsustvovao čak više od dva mjeseca, te je bio upitan i njegov nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, uspješno se oporavio, te će po svemu sudeći odigrati i nekoliko posljednjih utakmica u sezoni za francuski klub.

Iako je dugo odsustvovao, on je i dalje ubjedljivo najbolji igrač ‘Parižana’ ove sezone, u kojoj je u ukupno 30 nastupa u svim takmičenjima postigao 28 golova i podijelio 19 asistencija, te će gotovo sigurno biti proglašen igračem sezone u francuskom prvenstvu. Uprkos tome što špekulacije o njegovoj budućnosti ne prestaju, bivši napadač Real Madrida i Neymarov sunarodnjak Ronaldo Luis Nazario de Lima mišljenja je kako je njegov transfer u klub iz španjolske prijestolnice nemoguć.

U izjavi za Cadenu SER on je rekao: “Čuo sam dosta priči o mogućem odlasku Neymara u Real Madrid, ali mislim da je to teško ostvarivo. Paris Saint-Germain je platio dosta novca za njega i mislim da će Real Madridu biti jako teško da ga dovede. U ovom trenutku mislim da je taj transfer nemoguć. Možda za par godina, on je mlad igrač, ali trenutno je to nemoguće. Radi dobar posao u klubu i vjerujem da voli Pariz, želio je izazov i znao je što će se događati.”

[su_no1forfootball]

U španjolskim medijima kruže špekulacije kako bi ovo moglo biti zanimljivo ljeto kada je u pitanju Real Madrid, s obzirom da će Karim Benzema i Gareth Bale, koji su se dugo vremena smatrani nedodirljivim, vjerovatno napustiti klub. Kao moguće zamjene spominju se napadač Tottenham Hotspura Harry Kane, napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski, kao i zvijezda Liverpoola Mohamed Salah.

Ronaldo je povodom toga dodao: “Svi smo zadovoljni Benzemom, ali ne znamo kakav je plan za ljetni prelazni rok. U svakom trenutku Florentino Perez bi mogao učiniti nešto iznenađujuće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!