NaslovnicaVijestiEngleski klub ukinuo maskotu popularnog mačka Judea i uručio otkaz: Zanimale su...

Engleski klub ukinuo maskotu popularnog mačka Judea i uručio otkaz: Zanimale su ga samo žene na tribinama

Klub Queens Park Rangers iz Engleske odlučio je ukinuti svoju maskotu, popularnog mačka Judea, zbog flerta s navijačicama tijekom utakmica. Osoba koja je nosila kostim mačka dobila je otkaz nakon niza upozorenja da prestane neprekidno razgovarati s navijačicama na tribinama i da se fokusira na svoje zadatke.

Maskota QPR-a dobila je otkaz zbog koketiranja s navijačicama i potpuno je ukinuta za nadolazeće razdoblje nakon što je nekoliko godina krasila stadion Loftus Road. Unatoč brojnim upozorenjima iz utakmice u utakmicu, odluka je donesena. Mnogi navijači su bili privrženi klupskoj maskoti i neki su bijesni zbog otkaza te zahtijevaju da Jude bude vraćen na stadion. Međutim, za sada se to neće dogoditi.

“Mnogi su voljeli Judea, no neki su mu prigovarali da se više trudio oko žena na tribinama nego što je bodrio nogometaše. Uvijek je plesao s njima i pokušavao ih natjerati da mu daju svoj broj”, piše Sun.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!