NaslovnicaVijestiRonaldo: Pokvaren mi je užitak zbog optužbi

Ronaldo: Pokvaren mi je užitak zbog optužbi

Zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, izjavio je da mu je pokvaren užitak povodom osvajanja Zlatne lopte, zbog optužbi o utaji poreza.

užitak

Football Leaks je objavio da je Portugalac koristio povoljniji porezni sustav na britanskim Djevičanskim otocima i sakrio 150 milijuna eura kako bi prisvojio više novca od multinacionalnih kompanija s kojima je sklapao ugovore, ali je Ronaldo kasnije demantirao takve tvrdnje i dokumentirao podatke.

“Postoji mnogo nevinih ljudi u zatvoru, a ja se osjećam kao jedan od njih. Naravno da mi je pokvaren užitak, neću lagati i reći da nije. Nisam licemjer, ne kažem uvijek što mislim zbog predrasuda, ali takvi napisi su mi veoma naškodili “, rekao je Ronaldo za francuski magazin France Football, koji mu je dodijelio nagradu za najboljeg igrača.

Ronaldo je naglasio da su takve tvrdnje najteže pale njegovoj obitelji, posebno njegovom sinu.

“Sin mi ide u školu, neke stvari već razumije. Sve me je ovo uznemirilo, trudim se da sve radim ispravno i ništa ne krijem. Nemam razlog da lažem, sve što je trebalo da se uradi jeste da se ukuca moje ime na internetu, i tu se sve vidi “, poručila je zvijezda Reala.

Ronaldo je četvrti put dobio Zlatnu loptu, nakon što je ove godine s Realom osvojio Ligu prvaka, a sa reprezentacijom Portugala prvenstvo Europe.

Osvajanjem Zlatne lopte približio se Argentincu Lionelu Messiju, koji je do sada pet puta osvajao tu nagradu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!