NaslovnicaVijestiRonaldo poručio da je prodaja Morate bila greška, napadač Chelseaja mu odgovorio

Ronaldo poručio da je prodaja Morate bila greška, napadač Chelseaja mu odgovorio

Napadač Chelseaja Alvaro Morata priznao je kako je lijepo što zvijezde Real Madrida tvrde kako im nedostaje, nakon što je proteklog ljeta napustio klub.

Alvaro Morata odgovorio Cristianu Ronaldu

Morata se odlučio za odlazak sa Santiago Bernabeua nakon što mu u bivšem klubu nisu obećali veću minutažu ove sezone, ali po svemu sudeći trenutno žale za tom odlukom, prije svih njegov bivši trener Zinedine Zidane, koji i dalje vjeruje Karimu Benzemi.

[su_no1forfootball]

‘Los Blancosi’ imaju velikih problema sa realizacijom prilika ove sezone. Napadački dvojac Cristiano Ronaldo i Karim Benzema ukupno su postigli tek četiri gola u La Ligi, u kojoj se njihov tim nalazi na razočaravajućem četvrtom mjestu.

Alvaro Morata odgovorio Cristianu Ronaldu

“Ne znam da li nedostajem Real Madridu, ali je lijepo čuti takve izjave”, rekao je španjolski napadač za španjolski TVE.

“Međutim, volio bih da nije bilo prilika za ovakvim izjavama, jer bi to značilo da im stvari idu dobro.”

U izjavi za Gazzetto dello Sport iz oktobra, Morata je priznao kako mu nedostaje Italija, te da bi volio živjeti tamo, dok je također prizna kako njegovoj supruzi nedostaje život u Španjolskoj.

On je tom prilikom rekao: “Živim blizu Chelseajevog stadiona. London me fascinira sa raznim ljudima koji tu žive, kulturama i religijama, ali ne bih ovdje mogao živjeti dugo.”

[su_oglas]

Ipak, samo dan nakon te izjave, Morata je rekao kako je došlo do greške u prijevodu, te da bi volio ostati u Chelseaju još deset godina.

Sviđao mu se ili ne život u novoj državi, Morata igra sjajno ove sezone u dresu novog kluba. Prošlog vikenda je postigao svoj deveti gol u Premier ligi, a samo su zvijezde Tottenham Hotspura i Liverpoola Harry Kane i Mohamed Salah postigli više golova od njega u tom takmičenju ove sezone.

Alvaro Morata odgovorio Cristianu Ronaldu

‘Plavci’ su trenutno trećeplasirani u ligi sa 32 osvojena boda nakon 15 odigranih utakmica, a ispred njih su klubovi iz Manchestera. ‘Crveni vragovi’ imaju tri boda više, dok vodeći City ima čak 11 bodova više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!