NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zatražio zamjenu za Miralem Pjanića: Želi da Juventus dovede zvijezdu...

Cristiano Ronaldo zatražio zamjenu za Miralem Pjanića: Želi da Juventus dovede zvijezdu iz Premier lige za 70 milijuna eura!

Zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo želi da njegov klub zapečati transfer veznjaka Chelseaja Jorginha na mjesto Miralem Pjanića.

Cristiano Ronaldo zatražio

Talijanski internacionalac je prije blistao pod vodstvom Juventusovog menadžera Maurizio Sarrija, u početku je radio sa njim u Napoliju, prije nego što ga je pratio na Stamford Bridge prošle sezone.

Prema pisanu Don Balona, Ronaldo bi bio sretan da se Jorginho ponovo poveže sa Sarrijem u Juventusu, budući da Pjanić počinje pokazivati neke znakove pada forme.

Španjolske novine tvrde da Chelsea želi oko 70 milijuna eura za Jorginha, ali da bi mogao biti veliki rizik pustiti tako ključnog igrača za tu cijenu.

Plavci imaju simpatije prema N’Golu Kanteu i Mateo Kovačiću, ali moglo bi biti diskutabilno da oni zaista mogu dati ono što Jorginho daje ekipi.

Ipak, možemo zamisliti da bi 28-godišnjak mogao biti u iskušenju da ponovo radi sa Sarrijem, a njegov agent nedavno je citiran da ne isključuje tu mogućnost.

“Zašto ne?” ,rekao je njegov agent Joao Santos, kad su ga posebno pitali o ponovnom okupljanju sa Mauriziom Sarrijem u Juventusu.

“Njegov je cilj Euro 2020 sa reprezentacijom. Mnogo je očekivanja, siguran sam da će doći do nekih važnih prijedloga, koje bismo očito procijenili zajedno sa Chelseajem.”

“Europsko prvenstvo je također dobra stvar. Čak i osobno, njemu ide vrlo dobro u Chelseaju, a siguran sam da će doći do nekih važnih prijedloga, jer u njegovoj ulozi nema mnogo visoko-rangiranih igrača poput njega.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!