NaslovnicaVijestiRonaldo postavio OVAJ USLOV Perezu: "U redu, ostajem u Madridu samo ako..."

Ronaldo postavio OVAJ USLOV Perezu: “U redu, ostajem u Madridu samo ako…”

Otkad je osvojio naslov u Ligi prvaka, javnost je zainteresirana za ono što će Cristiano Ronaldo sljedeće učiniti. Nakon finala je nagovjestio mogući odlazak iz kluba koji su mnogi protumačili kao ultimatum Perezu, jer navodno Portugalac želi plaću koliku imaju Neymar u PSG-u i Messi u Barceloni.

Ronaldo postavio

Podsjetimo, u trenucima proslave titule Reala u Kijevu, portugalski reprezentativac je skrenuo pozornost na sebe s nekim izjavama koje su aludirale na to da možda napušta Kraljevski klub. Mnogi su uvjereni da to neće učiniti, te da je to bio samo potez kojim bi nakon utakmice u kojoj nij bio središnja figura želio skrenuti pozornost na sebe ili pak taktička izjava sa kojom želi povećanje plate.

>> TRANSFER GLASINE: Messi želi Bosanca u Barceloni, Veratti ide u Englesku, Arsenal dovodi defanzivca Juventusa

Možda, jer je predsjednik Florentino Perez još prošlo ljeto obećao novi ugovor , a glavna tema u njemu je, naravno, novac. Nije tajna da portugalski reprezentativac razočaran jer zarađuje mnogo manje od Neymara u PSG-u i Lea Messija u Barceloni. Brazilac u Parizu zarađuje oko 700.000 eura tjedno, a Argentinac još 70.000 eura više. A plata Cristiana? Ona iznosi “samo” 400.000 eura tjedno.

[su_no1forfootball]

Ronaldo sada Perezu jasno postavio ultimatum: “Želim da zarađujem 1,1 milijuna eura tjedno ili idem iz kluba!” Ako je vjerovati u navode medija, Perez se ipak nije složio s takvom cifrom ali je ipak obećao Portugalcu veću plaću nego što imaju Messi i Neymar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!