NaslovnicaVijestiRonaldo pristao na nevjerovatnu okladu sa suigračima iz Real Madrida

Ronaldo pristao na nevjerovatnu okladu sa suigračima iz Real Madrida

Prema pisanju španjolskih medija, zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo pristao je na vrlo riskantnu okladu sa svojim suigračima.


Ronaldo se okladio sa suigračima

Navodno, Portugalac se kladio sa dvojicom suigrača na to kako će na kraju sezone biti najbolji strijelac La Lige.

Međutim, kako stvari trenutno stoje, on je na dobrom putu da izgubi novac zbog te oklade.

Postigao je samo jedan gol u ligi ove sezone, čak 11 manje od najvećeg rivala Lionela Messija, koji je trenutno najbolji strijelac prvenstva.

Informaciju o okladi je objavio španjolski radio Onda Cero, koji je također naveo kako se okladio sa dvojicom kapitena, čija imena još nisu poznata.

Los Blancosi ove sezone imaju četiri kapitena, uključujući i samog Ronalda. Preostala trojica su Sergio Ramos, Marcelo i Karim Benzema.

Uprkos lošoj formi Ronalda u La Ligi, on igra sjajno u Ligi prvaka ove sezone. U četiri odigrane utakmice postigao je šest golova, te je trenutno vodeći strijelac ovog takmičenja, u kojem je ukupno u karijeri postigao nevjerovatnih 111 golova nastupajući za Manchester United i Real Madrid.

Ipak, do kraja sezone je ostalo još čak 27 ligaških utakmica, a igrača kao što je on nikad ne treba potcjenjivati.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!