NaslovnicaVijesti"Kylian Mbappe je najbolji igrač na svijetu, a Lionel Messi i Cristiano...

“Kylian Mbappe je najbolji igrač na svijetu, a Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nisu ni u top tri”

Andros Townsend pozdravio je Kyliana Mbappea kao najboljeg igrača na svijetu, gdje je iznenađujuće izostavio Lionela Messija i Cristiana Ronalda iz trojice najboljih po njegovom mišljenju.

Mbappe se etablirao kao jedan od europskih zvijezda sa najbržim usponom u svjetskom nogometu nakon što je sa Monacom izbio na scenu.

Francuski napadač je postao instrumentalan u sastavu PSG-a, a također je podigao trofej Svjetskog prvenstva sa Francuskom 2018. godine.

Mbappe je pohvaljen za svoj nastup u utorak, gdje je postigao hat-trick u pobjedi PSG-a nad Barcelonom (4-1) u Ligi prvaka.

Superzvijezda PSG-a je bila u dobroj formi u prvoj utakmici na Nou Campu, dok je zastrašujućim tempom mučio igrače poput Gerarda Piquea.

U ragovoru za talkSPORT, Townsend je Mbappea označio kao ‘posebnog igrača’ i priznao da ga podsjeća na brazilsku legendu Ronalda.

29-godišnji krilni igrač Crystal Palacea objasnio je: “Mbappe je poseban igrač.”

“Sjećam se kad se prvi put probio, kritika je bila da je jednostavno vrz i da nema nikakvu suštinu u igri, ali sada poočinje izgledati kao potpun igrač.”

“Doslovno ima sve. Podsjeća me na Ronalda, ima odličan finišing i vrlo je smiren.”

“Zastrašujuće je da je on još uvijek dijete i ima 10 godina i više za napredak na najvišoj razini.”

Townsend je otkrio da ni Messi ni Ronaldo neće biti u izboru za najbolja tri igrača na svijetu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!