NaslovnicaVijestiRonaldo: Prošla sezona bila je najbolja u mojoj karijeri

Ronaldo: Prošla sezona bila je najbolja u mojoj karijeri

Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo rekao je danas da mu je prošla sezona bila najbolja u karijeri, pošto je osvojio Ligu prvaka s klubom i Europsko prvenstva s reprezentacijom Portugala.

Ronaldo

Nakon osvajanja Lige prvaka, osvajanjem Europskog prvenstva s Portugalom završio sam izuzetnu godinu. Što se tiče trofeja, nisam imao bolju sezonu, kaže Cristiano Ronaldo.

“To je bila sezona u kojoj je bilo po malo od svega. Nismo dobro počeli, odnosno nismo počeli onako kako smo htjeli, ali na kraju se sve dobro završilo. Mislim da su se dolaskom Zidana u Real, mnoge stvari u ekipi popravile. Uspjeli smo osvojiti Ligu prvaka, a ja sam bio najbolji strijelac, pa mi je to bila jedna od najboljih sezona u karijeri “, rekao je Ronaldo za World Soccer.

KLADI SE

Ronaldo jedan od kandidata za najboljeg igrača Europe za prošlu sezonu, a nominirani su i njegov suigrač Gareth Bale i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann.


“U pogledu osvajanja trofeja, prošla sezona je bila sigurno najbolja u mojoj karijeri. Poslije osvajanja Lige prvaka, osvajanjem Europskog prvenstva s Portugalom završio sam izuzetnu godinu. Što se tiče trofeja, nisam imao bolju sezonu. Uspjeli smo osvojiti dva najvažnija trofeja”, rekao je Ronaldo.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!