NaslovnicaVijestiNe prestaju špekulacije o interesu Real Madrida za Neymara: Evo što o...

Ne prestaju špekulacije o interesu Real Madrida za Neymara: Evo što o svemu kaže Ronaldo!

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo na zanimljiv način je komentarisao špekulacije o dolasku nekadašnjeg napadača najvećeg rivala Barcelone Neymara na Santiago Bernabeu, koje se ne prestaju pojavljivati u posljednjih nekoliko mjeseci.

Ronaldo ne očekuje dolazak Neymara

Brazilski reprezentativac je navodno glavna meta predsjednika ‘kraljevskog’ kluba Florentina Pereza u predstojećem ljetnom prelaznom roku, a u posljednjih par tjedana pojavile su se informacije kako su Los Blancosi spremni ponuditi čak i više od 222 miliona eura za 25-godišnjaka, koji je za tu cifru stigao u Paris Saint-Germain iz Barcelone prošlog ljeta, te tako postao najskuplji igrač svih vremena.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U intervjuu za španjolske medije pred finalnu utakmicu u Ligi prvaka protiv Liverpoola, koja je na rasporedu u subotu, Ronaldo je na pitanje da li bi Neymar mogao doći u Real Madrid odgovorio: “Ne znam, ja nisam zadužen za takve stvari. Ovdje sam osam godina i sa dolaskom se povezuje po 50 igrača i na kraju nitko ne dođe, a oni koji stižu do finala, koji pobjeđuju, ostaju na okupu. Najbolji igrači su ovdje u Real Madridu, Bale, Karim Benzema, Asensio, oni su svi tu.”

Ranije ove godine, ESPN je izvijestio kako je Ronaldo isfrustiran jer mu čelnici kluba još uvijek nisu ponudili novi ugovor, te da želi otići. Na pitanje da li je njegova budućnost u Real Madridu, 33-godišnjak je rekao: “Moja budućnost je na subotnjoj utakmici. Želim igrati, pobijediti i ući u povijest, to je najvažnije.”

[su_champions_league_final]

Ronaldo je također dodao i kako se osjeća kao 23-godišnjak, te da ima namjeru igrati čak do 41. godine: “Moja biološka dob je 23 godine, tako da mi je preostalo još dosta vremena do 41. Sretan sam, kako bih se mogao žaliti na nešto? Stigli smo do još jednog finala i navijači su uz mene. Međutim, postoje neke stvari koje ne zavise od mene. Nikad nisam rekao da se ne osjećam voljeno. Na primjer, osjećam se voljeno u svlačionici, to mi je najvažnije.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!