NaslovnicaVijesti"Ronaldo se mora odmoriti ili će propustiti Europsko prvenstvo!"

“Ronaldo se mora odmoriti ili će propustiti Europsko prvenstvo!”

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo trebao bi odmarati najmanje tri tjedna zbog povrede tetive koljena, u suprotnom riskira svoj nastup na predstojećem Europskom prvenstvu, izjavio je bivši doktor portugalske reprezentacije.

Ronaldo se mora odmoriti

Ronaldo nije nastupio u posljednje dvije utakmice, prvo protiv Manchester Cityja, a zatim i protiv Real Sociedada, ali se nada da će nastupiti u uzvratnom susretu protiv “Građana” u okviru polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu.

Međutim, bivši reprezentativni doktor Nuno Campos izjavio je da, ukoliko su izvješća istinita, 31-godišnjaku je potreban duži odmor ili u suprotnom može još više pogoršati povredu, te propustiti Europsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Francuskoj.

“Ako je dijagnoza doista istinita, njemu je potrebno između 18 i 21 dan odmora”, rekao je za portugalske novine Record.

“Za takve povrede je potrebno između 12 i 14 dana da se u potpunosti igrač izliječi, a zatim još pet do sedam dana za potpuni oporavak mišića. Bilo bi manje vremena da je u pitanju samo kontraktura. Ako je to u pitanju, on bi mogao igrati protiv Manchester Cityja.”

Madriđani u srijedu dočekuju Manchester City nakon što je u prvoj utakmici odigranoj na Etihad stadionu rezultat glasio 0-0. No, Campos je dodao da postoji zabrinutost da će Ronaldo pretrpjeti više štete i propustiti Europsko prvenstvo, koje počinje 10. juna, ukoliko nastupi u toj utakmici.

“Ukoliko je povreda koju je klub potvrdio tačna, Ronaldo se mora odmoriti ili će propustiti Europsko prvenstvo.”

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!