NaslovnicaVijestiRonaldo se pohvalio novom "zvijerkom"

Ronaldo se pohvalio novom “zvijerkom”

Nogometaš Real Madrida, Cristiano Ronaldo, pohvalio se novim limenim ljubimcem, poslednjim u nizu u bogatoj kolekciji luksuznih automobila.

pohvalio

Cristiano Ronaldo, zvijezda Reala i portugalske reprezentacije, osvajač ovogodišnje Zlatne lopte, proslavio je izuzetno uspješnu godinu na izmaku “dodatkom” u svojoj impresivnoj kolekciji skupocjenih automobila.

Iza sjajnog napadača je fantastična sezona. Portugalac je sa Real Madridom osvojio Ligu prvaka i Superkup Europe, a u međuvremenu je sa reprezentacijom Portugala osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj. Na klupskom planu, sezonu je krunisao trofejom na Svjetskom klupskom prvenstvu, trijumfom protiv japanske Kashime u finalu, u kojem je postigao hat-trick.

Ronaldo je iskoristio zimsku pauzu da provede malo vremena sa svojom porodicom, a nakon kratkog predaha od obaveza i treninga prvog tima Reala u srijedu, Ronaldo se na Instagramu pohvalio novom “zvijerkom” u svojoj garaži.

 

Uz komentar “nova zvijerka”, postavio je fotografiju automobila Mercedes AMG GLE, koji vrijedi oko 115.000 eura. Zanemariv trošak za Portugalaca, pošto mu treba tek nešto manje od tri dana da bi zaradio taj novac, i to samo na osnovu ugovora u “kraljevskom klubu”.

Ronaldo, koji je nedavno proglašen za europskog sportistu godine, nekoliko sati kasnije okačio je fotografiju sa treninga u Valdebebasu, prvog nakon zimskog odmora.

Real nastavlja drugi dio sezone utakmicom protiv Seville u Copa del Reyu protiv Seville na Santiago Bernabeu 4. siječnja, a tri dana kasnije na istom mjestu dočekuje Granadu u La Ligi.

Podsjetimo, Real Madrid je na čelu tablice sa tri boda više od drugoplasirane Barcelone, ali i utakmicom manje, zbog obaveza na nedavno odigranom klupskom Svjetskom prvenstvu, gdje je klub iz Madrida podigao novi trofej.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!