NaslovnicaVijestiEvo kako je Cristiano Ronaldo proslavio Novu godinu

Evo kako je Cristiano Ronaldo proslavio Novu godinu

Zvijezda Real Madrida i najbolji nogometaš svijeta, aktualni osvajač dvije uzastopne Zlatne lopte, Cristiano Ronaldo je proslavio Novu godinu u društvu djevojke Georgine Rodriguez i porodice u Madeiri (slike u nastavku teksta).

Iza Portugalca je još jedna naporna i vrlo uspješna godina, pošto je sa Realom osvojio La Ligu, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo, a  na individualnom planu proglašen je za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA, UEFA, te France Footballa (Ballon d’Or).

U poslednje vrijeme kruže glasine kako je Portugalac nezadovoljan u “kraljevskom klubu”, te traži da mu se smanji otkupna klauzula u ugovoru.

[su_no1forfootball]

Ronaldo će u veljači napuniti 33 godine, što su već pozne nogometne godine, ali najboljeg nogometaša svijeta to ne sputava u ostvarivanju ciljeva.

“Mnogo mlađi igrači od mene dožive teške ozljede jer ne vode računa o tijelu. Nisam više dijete, ali osjećam se jako i motivirano”.

“Sada sam fokusiran na nogomet, uživam u igranju, ali znam da će doći vrijeme kada ću morati sve to ostaviti iza sebe. Znam da ću kada odem u mirovinu imati dobar život. Ne kažem to jer sam zaradio mnogo novca, već zbog toga što ću se okušati u drugim stvarima.”

“Želim pokušati režirati filmove, možda i glumiti. Imam svoje tvrtke, hotele, teretane i liniju odjeće. Želim naučiti kako da postanem biznismen. Budućnost sam počeo planirati s 27 godina i jak tim je iza mene.”

“Ključ za uspjeh? Motivacija! Kada ste motivirani, sve vam je lako. Ti (Del Piero) to znaš jer si bio igrač. U ovom poslu motivacija, strast i posvećenost su najbitniji”, rekao je Ronaldo na Sky Italia, gdje ga je ugostio legendarni Alessandro Del Piero.

Portugalac neće imati previše vremena za odmor, pošto Real Madrid gostuje Celti Vigo 7. siječnja u nastavku sezone La Lige, a tri dana ranije Numanciji u Copa del Reyu, no za očekivati da je da Ronaldo bude na poštedi za taj duel.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!