NaslovnicaVijestiRonaldo šokirao navijače Reala ovom izjavom!

Ronaldo šokirao navijače Reala ovom izjavom!

Cristiano Ronaldo, najbolji nogometaš svijeta, šokirao je navijače madridskog kluba svojom izjavom, nakon suđenja za utaju poreza u iznosu od 15 milijuna eura.

šokirao

On želi napustiti Real Madrid i vratiti se u Englesku, gdje je igrao za Manchester United s velikim uspjehom, nezadovoljan odnosom španjolskih vlasti prema njemu i optužbama za utaju poreza.

Prema riječima lokalnih medija, Ronaldo je za kazneno djelo porezne utaje u iznosu od 15 milijuna eura kazao kako mu se u Engleskoj sigurno ne bi učinilo nešto takvo, i poželio se vratiti na Otok.

[su_no1forfootball]

Ronaldo je priznao da nikada nije imao takvih problema tijekom vremena provedenog u Engleskoj.

Potpredsjednik Monaca otkrio pravi razlog zbog kojeg su Manchester Unitedu prodali Martiala

Paolo Maldini: On je postao toliko dobar da u Milanu žale zbog njegove prodaje

“U Engleskoj nikada nisam imao ovih problema, zato bi se volio vratiti”, citiran je putem Cadena SER-a.

“Uvijek sa plaćao porez u Engleskoj i Španjolskoj i uvijek ću to raditi, kao što znate, ne mogu sakriti ništa. Bilo bi to vrlo smiješno od moje strane, ja sam kao otvorena knjiga. Forbes magazin, na primjer, dobiva podatke o svemu što zarađujem.”

Portugalac je nosio dres Manchester Uniteda od 2003. do 2009, kada se za to vrijeme rekordnih 90 milijuna eura preselio u Real Madrid.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!