NaslovnicaVijestiRonaldo: "Šta se dešava sa Interom?! Ludi su!"

Ronaldo: “Šta se dešava sa Interom?! Ludi su!”

Nekada najbolji nogometaš svijeta i jedan od najboljih napadača svijeta svih vremena, ne može da vjeruje šta se dešava sa Interom, njegovim nekadašnjim klubom.

Jedan od najboljih napadača svih vremena Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da su u Interu svi ludi što njegov nekadašnji klub posustaje posljednjih godina i da mora makar da se vrati u Ligu prvaka.

Inter je od 2010. godine, nakon što je osvojio “tripletu” – trofeje Lige prvaka, Serie A i Kupa Italije, u konstantnom padu i bez mjesta u elitnom natjecanju, za što Ronaldo nema objašnjenje, već samo navijačku parolu “Ludi Inter”.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Zašto Inter posustaje? Zašto su ludi, zar ne? Moraju unutar kluba bolje da procjenjuju, ova sezona je izgledala kao dobra, jedno vrijeme su svi bili zadovoljni, ali je Inter pao sad. Teško da će u skorije vrijeme osvojiti Scudetto, ali povratak u Ligu prvaka je realan. Moraju ljudi da vjeruju u projekt, potrebno je vrijeme “, rekao je Ronaldo za Gazzettu dello Sport.

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna funti iz Barcelone

Mourinho rekao Real Madridu koja tri igrača želi u zamjenu za David De Geu

Ronaldo, član Interove generacije iz 2002. koja je u posljednjem kolu ispustila Scudetto, smatra da će Napoli ove sezone prekinuti šestogodišnju vladavinu Juventusa.

[su_no1forfootball]

“Danas je duel Napolija i Juventusa kao Barcelone i Real Madrida u moje vrijeme. Dvoboj momčadi koji su iznad ostalih, Napoli igra fantastično, dok Juventus mentalno ruši protivnike. Ne znam kako će se utrka završiti, ali volio bih da Napoli prekine dominaciju Juventusa, iako bih tako nešto volio reći za Inter.”

“Dobra stvar za talijanski nogomet bi bila da ne bude Juventus prvak, dosadno je da se ne mijenjaju šampioni “, poručio je bivši najbolji nogometaš svijeta i golgeter PSV-a, Barcelone, Real Madrida i Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!