NaslovnicaVijestiSaha: U Martialu vidim sposobnost da se razvije kao Cristiano Ronaldo

Saha: U Martialu vidim sposobnost da se razvije kao Cristiano Ronaldo

U Martialu vidim sposobnost da se razvije kao Cristiano Ronaldo, izjavio je Louis Saha. Anthony Martial ima sve što je potrebno da bi uspio na Old Traffordu, prema riječima bivšeg napadača Manchester Uniteda.

U Martialu vidim sposobnost da se razvije kao Cristiano Ronaldo

Louis Saha smatra da njegov kolega Francuz, Anthony Martial ima sve karakteristike potrebne da bude i razvije se kao Cristiano Ronaldo u Manchester Unitedu.

Martial je stigao na Old Trafford iz Monaca za 36 miliona funti u 2015. godini, i bez obzira na visoku cijenu tinejdžer se dobro snašao u Premier ligi.

Francuski internacionalac je postigao deset golova u svojoj debitanskoj sezoni u Engleskoj.

Saha vidi znakove kod Martiala koje bi mogle imati sličan uticaj kao kod njegovog bivšeg saigrača Ronalda, koji je također potpisan u dobi od 18 godina od bivšeg menadžera Crvenih đavola, Sir Alex Fergusona.

“Nadam se da Martial može oponašati i postići ono što je Ronaldo postigao u Unitedu”, rekao je Saha za International Business Times.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Ronaldo je došao kada je imao 18. godina i imao je mali problem, gdje nije dodavao lopte. Morao je to naučiti, trebalo mu je vremena.”

“Kada mu je došlo u glavu, uz pomoć trenera, on je postao sjajan igrač i nadam se da će Martial također ići tim stopama. Martial ima sposobnost, snagu, iskusniji je i voljniji je da nauči sve što mu je potrebno.”

Ronaldova čarolija u Manchester Unitedu mu je osvojila tri naslova Premier lige.

Bio je i dio tima koji je porazio Chelseaja na penal u Ligi prvaka 2008. godine.

Portugalac je uspio postići 118 golova u 292 nastupa prije odlaska u Real Madrid 2009. godine, gdje je otišao da postane najbolji strijelac u historiji španskog kluba.

“Razlika kada se uporedi bilo koji igrač sa Ronaldom je ta, da je on bio opsjednut sa svojom igrom”, dodao je Saha.

“Znate da on ne spava, a da ne misli na nogomet i taj kvalitet je zaista teško vidjeti u ostalim igračima u današnje vrijeme.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!