NaslovnicaVijestiRonaldo: Znam zašto je Messi izveo taj penal

Ronaldo: Znam zašto je Messi izveo taj penal

Znam zašto je Messi izveo taj penal, rekla je zvijezda Real Madrida. Upitan za njegovo mišljenje za izvođenje penala Lionel Messija, kaže da zna šta je natjeralo Barceloninu zvijezdu da to uradi, ali ne bi to otkrivao.

Znam zašto je Messi izveo taj penal

Cristiano Ronaldo se odlučio za misteriozni odgovor kada su ga pitali o kontraverznom penalu kojeg je izveo Lionel Messi.

Luis Suarez je završio svoj hat-trick u pobjedi 6-1 nad Celta Vigom u nedelju navečer nakon što je Messi iz penala dodao loptu naprije, a Luis Suarez uletio i postigao gol. Nakon toga su stigle mnoge optužbe za nedostatak poštovanja na adresu Messija.

Međutim, kada su Cristiana Ronalda pitali za njegovo viđenje izvođenja penala Messija, Portugalac je tvrdio da zna tačno zbog čega je Argentinac to uradio, ali jednostavno nije htio da otkrije.

“Znam zašto je to Leo učinio”, Ronaldo je otkrio govoreći uoči Lige prvaka i sukoba sa Romom.

“Ali neću vam reći. Mislite što želite.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Barcelona je učinila ono što Arsenal nije uspio 2005. godine kada je Robert Pires pokušao isto da uradi za Thierry Henryja u utakmici protiv Manchester Cityja na Highburyju.

Oni su pokušavali da ponove penal kojeg je izvela legenda Johan Cruyff.

Barca se sada vratila tri boda ispred Atletico Madrida na vrhu tabele, dok imaju i utakmicu manje u odnosu na svoje najbliže rivale.

Real Madrid je čak četiri boda ispod.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!