NaslovnicaVijestiRonaldova frustrirajuća reakcija poslije Messijevog gola: Evo što je točno rekao svojim...

Ronaldova frustrirajuća reakcija poslije Messijevog gola: Evo što je točno rekao svojim suigračima

Ronaldova frustrirajuća reakcija poslije Messijevog gola. Evo što je točno rekao svojim suigračima. Cristiano Ronaldo nije jedan od onih koji skrivaju svoje osjećaje. Zvijezda Real Madrida nosi svoje na teren i svoju frustraciju je pokazao nakon što je Lionel Messi postigao pobjednički gol u El Clasicu u nedelju navečer.

Ronaldova frustrirajuća

Ronaldo nije mogao vjerovati da njegov tim nije uspio zadržati rezultat, što bi bilo zaista dragocjeno nakon gola Rodrigueza u 85. minuti sa crvenim kartonom.

S obzirom da je Sergio Ramos dobio crveni, 2-2 je bio odličan rezultat za Los Blancose.

Messi je, međutim, imao druge ideje. Osjetio je krv i zabio bodež ravno kroz srce Madridovih igrača.

Pet puta dobitnik Zlatne lopte, koji je u prvom poluvremenu postigao izvrsni izjednačujući gol, zadržao je svoju smirenost i zatim postigao pobjednički gol u posljednjoj minuti sudijske nadoknade. Njegova naknadna proslava će vjerojatno biti obilježena kao najupečatljivija u njegovoj karijeri.

[su_euro_soccer_bonus]

Ronaldo je poslije toga zamalo zaplakao i zaista možemo razumjeti zašto je osjećao mješavinu velikog razočarenja i bijesa, nakon što su on i njegovi suigrači dopustili Barci da se vrati u utrku za naslov.

Zinedine Zidane je imao zlatnu priliku da se pomakne šest bodova ispred njih u La Ligi. Umjesto toga, sada imaju isto bodova, iako Real ima utakmicu manje – katalonski divovi mogu biti zadovoljni.

Zapamtite, Ronaldo je osvojio samo jedan naslov La Lige nakon što je završio svoj rekordni prelazak u Real Madrid iz Manchester Uniteda u 2009. godini.

Odbacivanje ove prilike da osvoji svoj drugi naslov je bila poražavajući udarac za portugalsku ikonu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Što je to Ronaldo točno rekao svojim igračima nakon tog odlučujućeg gola?

Španjolski list AS je sada otkrio što je to Ronaldo vikao na suigrače nakon Messijevog pobjedničkog gola.

Jasno je da je 32-godišnjak vrisnuo: “Trebali ste ga faulirati.”

Također pročitajte: Tko će biti prvak ukoliko Rijeka i Dinamo budu imali isti broj bodova?

“On”, ako se pitate u ovom slučaju, nije Messi. Ronaldo se osvrnuo na Sergija Roberta, koji je pobjegao sa svoje polovice terena u poziciju koja je dovela do pobjedničkog gola Barcelone.

Pogledajte kako je sve to izgledalo ispod:

A, sada Ronaldova frustrirajuća reakcija:

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!