NaslovnicaVijestiRonaldova sestra napisala genijalnu motivirajuću poruku!

Ronaldova sestra napisala genijalnu motivirajuću poruku!

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro, stala je u obranu svog brata koji je u ovom trenutku možda pod najvećim medijskim pritiscima u svojoj karijeri. Igrač koji zabija više od gola po utakmice sada je upao u krizu i kritičari su jedva dočekali da ga proglase – ‘igračem u godinama’ i ‘igračem za otpis’, kažu da više nije onaj stari, ali sestra ga podsjeća da su pokušali otpisati i prije, ali on je uvijek bio jači od toga.

“Željela bih ti reći samo ovo, Cristiano..”

“Kada si imao 12 godina i stigao u Lisabon sa očima prepunim suza, rekao si da si ti samo dijete iz Madeire.

Za manje od pet godina si igrao za Sportingov prvi tim i rekli su ti da si obična nakaza.

Par mjeseci kasnije, potpisao si za Manchester United.

Kada si stigao u Englesku, rekli su kako si ti samo jedan za budućnost, ali u šest sezona si postigao 118 pogodaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kada te je Real Madrid doveo, rekli su da si samo ime koje će prodavati dresove, ali od 2009. godine, ti si postigao 422 pogotka u 418 utakmica i već si vlasnik svih rekorda u ovom klubu.

Kada si osvojio svoju prvu ‘Zlatnu loptu’ 2008. godine, rekli su da će ti to biti jedina osvojena, ali ti si kasnije osvojio još četiri.

Kao kapetan svoje reprezentacije, za tebe su rekli da si kapetan bez karizme, bez pobjedničkog duha, ali ti si ipak 2016. godine postao prvi Portugalac koji je podigao trofej Europskog prvenstva.

[su_watch_live_football]

Sada, kada ne postižeš golove kao vanzemaljac u par utakmica, za tebe govore kako si samo jedan igrač na kraju svoje karijere, skoro pa završen, na silaznoj putanji. Ne brini.

Kada se budeš smijao sa trofejom u rukama na vrhu Eiffelovog tornja, ili kada postigneš odlučujući pogodak, ili kada ostvariš novi rekord, svi će gledati u tebe.

Sa aplauzom naravno, jer je samo to ono što će im preostati.”

Do kraja sezone dug je put, a Ronalda su otpisali i u prethodnim godinama, a on se uvijek vraćao jači jer kako sam kaže: “Vaša ljubav čini me jačim, a vaša mržnja čini me nezaustavljivim”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!