NaslovnicaVijestiRooney izgubio ulogu vođe u Manchester Unitedu?

Rooney izgubio ulogu vođe u Manchester Unitedu?

Po prvi put Jose Mourinho kao menadžer Manchester Uniteda je dao navijačima uvid u to kakav će klub biti bez Wayne Rooneya, tijekom pobjede od 4-1 nad Leicesterom prošle subote.

Rooney izgubio

Rooney se našao na klupi na početku utakmice, a mogao je samo gledati kako njegovi suigrači trčkaraju oko Claudio Ranierijeve ekipe.

Kao rezultat toga, napadač može prihvatiti nešto smanjenu ulogu u nastavku sezone, ostavljajući vodstvo na terenu nekome drugom.

No, to nije slučaj u skladu s Jesse Lingardom, koji kaže da je jedan od Mourinhovih ljetnih pojačanja spreman da preuzme tu odgovornost kada Rooney nije u timu.

Naravno, on je govorio o velikom Zlatanu Ibrahimoviću.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Švedski napdač je u Manchester United stigao s puno iskustva i navikom osvajanja trofeja, ali uvijek je bilo zabrinutosti, da li će moći to postići u Premier ligi sa 34. godine starosti.

Četiri gola Ibrahimovića je ušutkalo sve kritičare i jasno se vidi da je postao veliki hit i među ostatkom ekipe Crvenih vragova.

Lingard je priznao da je bivša zvijezda PSG-a taj kome se mlađi momci obraćaju kada Rooney nije dostupan.

“On je bio vođa tima, posebno kada kapetan ne igra”, rekao je Lingard prije sukoba Manchester Uniteda u Europa ligi sa Zorya Luhanskom.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!