NaslovnicaVijestiRooney: Nismo zaslužili Ligu prvaka

Rooney: Nismo zaslužili Ligu prvaka

Kapetan nogometaša Manchester Uniteda Wayne Rooney rekao je da njegova momčad nije zaslužila završiti sezonu među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi pošto nije postigla dovoljno golova.

Rooney

United je završio sezonu pobjedom nad Bornumutom od 3:1 i peti je na tablici Premijer lige pa će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige Europa. United je zbog lošije gol razlike peti, a četvrti je njegov gradski rival City, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

“Ovo je naš najgori skor po pitanju postignutih golova još od 1990. godine. Nismo postigli dovoljno golova. U Premiershipu nakon 38 utakmica, završiš tamo gdje si zaslužio da završiš. Nitko od nogometaša se ne žali, nismo bili dovoljno dobri za prva četiri mjesta i to moramo popraviti naredne sezone”, rekao je Rooney, prenijeli su britanski mediji.

On je dodao da je zadovoljan zalaganjem ekipe u utakmici protiv Bourneoutha, ali da je razočaran što klub neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

“Naravno, klub ove veličine i sa ovakvom poviješću želi igrati u najjačem europskom natjecanju. Razočaravajuće je što nismo uspjeli, ali moramo se saberemo uoči subotnje utakmice sa Crystal Palaceom u finalu FA kupa”, rekao je reprezentativac Engelske.

Govoreći o svojoj igri, Rooney je rekao da je možda vrijeme da se povuče na sredinu terena, umjesto da igra u napadu.

“Ponekad u karijeri morate donijeti odluke, a trenutno mislim da je za mene bolje da igram dublje u terenu. Naravno, drugačija je situacija s reprezentacijom Engleske, još sam napadač. Ali, poslije Europskog prvenstva, u narednoj sezoni vidim sebe na sredini terena”, rekao je Rooney.

[su_betfair_200eura]

[frontpage_news widget=”29856″ name=”Ostale vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!