NaslovnicaVijestiRooney otkrio kada će napustiti englesku reprezentaciju

Rooney otkrio kada će napustiti englesku reprezentaciju

Kapetan nogometne reprezentacije Engleske Wayne Rooney rekao je da će se povući iz državnog tima poslije Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, a engleski nogometaš debitovao je za reprezentaciju sa 17 godina.

Wayne+Rooney+England+Training+Session+Press+yxIBKuKlL9Bl

Napadač Manchester Uniteda, koji je po dolasku novog selektora Sama Allardycea ponovno izabran za kapetana Engleske, vjeruje da će poslije velikog natjecanja biti pravi trenutak da okonča reprezentativnu karijeru.

“Mislim da će biti pravi trenutak da se povučem iz reprezentacije poslije Mundijala u Rusiji. Debitirao sam sa 17 godina za reprezentaciju, a poslije Rusije imaću 32 godine, dakle 15 godina sam nastupao za reprezentaciju. Mislim da je vrijeme da završimo. Naravno, odluka je i na Samu, ali ako i moja reprezentativna karijera bude završena, to će se dogoditi poslije uspona i padova, i to ću učiniti kao izuzetno ponosan čovjek.”, dodao je on.

Rooney je do sada za reprezentaciju Engleske odigrao 115 utakmica i postigao 53 gola. Reprezentaciju Engleske sljedeće veliko takmičenje očekuje 2018. godine, a to je najveća nogometna smotra – Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji. Prvi favorit za osvajanje je akutelni svjetski prvak Njemačka, a slijede je Brazil, Argentina i Francuska sa koeficijentima 10.00. Englezi se nalaze iza Španjolske i Italije na koje koeficijent za osvajanje iznosi 11, odnosno 15, a na englesku reprezentaciju tečaj iznosi 15.00 za osvajanje svjetskog šampionata.

wqtw

KLADI SE
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!