NaslovnicaVijestiRooneyev agent pregovara o transferu!

Rooneyev agent pregovara o transferu!

Rooneyev agent nalazi se u Kini i pregovara o transferu, javljaju britanski mediji, no još se ne zna hoće li najbolji strijelac Uniteda otići prije ljeta.

o transferu

Agent Paul Stretford nalazi se u Kini, ali nema garancija da će postići dogovor o transferu prije nego što se završi prijelazni rok u toj zemlji, 28. veljače.

Kako je prenio BBC, činjenica da je Stretford u Kini, jasno pokazuje da trener Uniteda Jose Mourinho pušta Rooneya da ode s Old Trafforda. Ako 31-godišnji Rooney ne napusti klub ovog mjeseca, gotovo sigurno će otići na ljeto.

Kapetan Engleske je izgubio mjesto u prvoj momčadi otkako je Mourinho preuzeo United. On je od 17. prosinca bio starter u samo tri utakmice, a nedavno je rekao da osim Uniteda i Evertona neće igrati ni za jedan drugi klub u Engleskoj.

Rooney je upoznat sa interesovanjem pojedinih kineskih klubova, ali ne zna s kojima pregovara njegov agent.

Mediji su naveli da se radi o Beijing Guoanu, ali izvor BBC naveo je da taj klub nije zainteresiran za Rooneya. Zbog ograničenog broja stranaca u ekipi, vjerojatnije opcije za Rooneya su Jiangsu Suning i Tianjin.

Trener Tianjina Fabio Cannavaro rekao je, međutim, da pregovori o dolasku Rooneya nisu napredovali.

Rooney je ranije izjavio da želi ostati u klubu dok mu ne istekne ugovor 2019. godine, ali bi zbog male minutaže mogao promijeniti odluku. On je 2004. godine kao 18-godišnjak došao u Manchester United, a do sada je odigrao 549 utakmica i postigao rekordnih 250 golova. Osvojio je pet titula u Premier ligi, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, četiri Community Shielda, dva Liga kupa i FA kup.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!