NaslovnicaVijestiRooneyev agent pregovara o transferu!

Rooneyev agent pregovara o transferu!

Rooneyev agent nalazi se u Kini i pregovara o transferu, javljaju britanski mediji, no još se ne zna hoće li najbolji strijelac Uniteda otići prije ljeta.

o transferu

Agent Paul Stretford nalazi se u Kini, ali nema garancija da će postići dogovor o transferu prije nego što se završi prijelazni rok u toj zemlji, 28. veljače.

Kako je prenio BBC, činjenica da je Stretford u Kini, jasno pokazuje da trener Uniteda Jose Mourinho pušta Rooneya da ode s Old Trafforda. Ako 31-godišnji Rooney ne napusti klub ovog mjeseca, gotovo sigurno će otići na ljeto.

Kapetan Engleske je izgubio mjesto u prvoj momčadi otkako je Mourinho preuzeo United. On je od 17. prosinca bio starter u samo tri utakmice, a nedavno je rekao da osim Uniteda i Evertona neće igrati ni za jedan drugi klub u Engleskoj.

Rooney je upoznat sa interesovanjem pojedinih kineskih klubova, ali ne zna s kojima pregovara njegov agent.

Mediji su naveli da se radi o Beijing Guoanu, ali izvor BBC naveo je da taj klub nije zainteresiran za Rooneya. Zbog ograničenog broja stranaca u ekipi, vjerojatnije opcije za Rooneya su Jiangsu Suning i Tianjin.

Trener Tianjina Fabio Cannavaro rekao je, međutim, da pregovori o dolasku Rooneya nisu napredovali.

Rooney je ranije izjavio da želi ostati u klubu dok mu ne istekne ugovor 2019. godine, ali bi zbog male minutaže mogao promijeniti odluku. On je 2004. godine kao 18-godišnjak došao u Manchester United, a do sada je odigrao 549 utakmica i postigao rekordnih 250 golova. Osvojio je pet titula u Premier ligi, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, četiri Community Shielda, dva Liga kupa i FA kup.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!