NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je ovo moguće? Kako VAR nije vidio da na...

(VIDEO) Da li je ovo moguće? Kako VAR nije vidio da na Neymaru nije bio penal?

PSG je sinoć pobijedio Lyona sa 2-1 u utakmici šestog kola francuske Ligue 1 i tako održao 100% učinak u ligi. Golove su postigli Paqueta za Lyon, te Neymar i Icardi za PSG.

Da li je ovo moguće

Nakon ove utakmice se najviše pričalo o Lionelu Messiju i Mauriciju Pochettinu, jer se bivši igrač Barcelone nije želio rukovati sa sunarodnjakom nakon što ga je izveo 15 minuta prije kraja utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, prije toga je dosuđen kontraverzni penal za PSG koji je napravljen na Neymaru. Napravio ga je Mala Gusta, a trener Lyona smatra da nije bilo prekršaja njegovog igrača. Navodi kako je ovo bilo navlačenje za PSG.

“Neymar je kriv, on je vukao Mala Gustu i stavio mu ruku na leđa. Siguran sam da to nije bio penal. Razumijem da sudac nije mogao vidjeti situaciju, ali kako VAR to nije vidio?” zapitao se Bosz.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!